modernacongafas

VIP Moderna con gafas

 

Un cop a l’any coneixes una d’aquelles persones que saps que formarà part de la teva vida. Aquest va ser el cas de la Laura, la gafaspasta que escriu darrere de www.modernasdebarcelona.com i @modernacongafas a Twitter. A més és co-propietària de www.modernasdemontevideo.com.

 

La Laura s’ha convertit en un membre actiu d’aquesta comuniat, la trobareu a concerts, exposicions o fent vermuts els diumenges per Barcelona. Sempre que no estigui viatjant pel món, clar, perquè ara marxa a Uruguay. Per això li hem demanat que contestés el nostre qüestionari Very Interesting gafaPastas. No només perquè ens sembli una gafapastas amb mil idees interessant, sinó perquè és una d’aquelles persones que agraeixes tenir al costat. Sí, l’estimem molt a la Moderna.

 

 1. Qui ets en una frase?: Volia ser egoblogger però vaig fracassar. Enfant Terrible per vocació, Moderna Il·lustrada i miop des dels 17.
 2. Gafapastas, moda o actitud?: Vaig néixer en una família amb moltes ulleres de vista i de sol graduades. Es una actitud que en part te un component genètic. Ara, a més, sembla que és moda. Les modes passen, els gafapastes queden.
 3. Grup al que has rendit culte: Garbage, jo tenia 14 anys i vaig anar a Zeleste a veure el concert.
 4. Cançó més reproduïda aquest mes: El Dolor de la Bellesa, Roger Mas & Cobla de Sant Jordi.
 5. Actor que escolliries pel teu biopic: S’hi val Leslie Feist? 
 6. Pel·lícula que t’ha marcat: Yellow Submarine, la meva pel·licula de dibuixos animats preferida. L’he vista milers de vegades, en VHS.
 7. El teu heroi o antiheroi: uuufff! Rosa Codony, la meva besàvia anarquista que va morir a l’exili, Dolores Ibárruri, Simone de Beauvoir, Lou Andreas-Salomé, la meva mare. En nois: Le Petit Prince, Spiderman i Ryan Gosling a Drive, els superherois de debò estimen tant a la noia-en-perill que renuncien a ella per salvar-la. Amors impossibles.
 8. Un twitt que recordis: La Sofia Coppola del futur farà una pel·licula sobre Carla Bruni.
 9. Últim blog que has llegit: Aquest matí he llegit La vraie vie de Fonelle, Cinismo Ilustrado i Fauna Mongola perquè l’Agnès portava una setmana fent-me spaming perquè hi fes un cop d’ull (:
 10. El teu gadget més freak: La mooncup és un gadget? També tinc el carnet d’afiliada a ICV. Sinó, no se m’acudeix, com ara lo freak està de moda, deixa de ser freak, és mainstream i ja no saps que és freak i què no. Tinc mate & bombilla i uns auriculars plegables de Koss que encara sorprenen.
 11. Gafapasta que convidaries a sopar: Cha Blasco.

 

*foto de Juan Miguel Morales.

SI te ha gustado, compártelo y ayúdanos a que lo vea todo el mundo.

About

Administrador del sitio www.gafapastas.com


'VIP Moderna con gafas' have 2 comments

 1. 16 abril, 2012 @ 22:51 Bearpenepasta

  Gafapasta? Porque?? Si no tiene gafas!! Vaya fake!

  Reply

  • 26 abril, 2012 @ 18:32 Agnès

   Bueno, en realidad sí lleva gafas, pero en esta foto se las quitó, el vestido verde era demasiado mono como para no escoger esta foto ;)

   Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

2010 Gafapastas. Web graduada por Agencia Moderna.