Agnès i Iker en la presa de mides

Ulleres personalitzables a mida

L’òptica La Creu Blanca de Reus es va ficar en contacte amb els #gafapastas per a presentar-nos una nova manera de fer ulleres, les ulleres a mida. Es tracta d’un procés que a través de l’estudi del rostre busca el disseny i els colors que més afavoreixen a cada persona. L’objectiu és fabricar les ulleres més adequades a cada persona en termes d’estètica i de comoditat.

 

Aquest sistema ha sigut creat pel dissenyador d’ulleres Tom Davies i ha tingut una bona implantació en ciutats com Nova York, Londres, Berlin o Ginebra. A Espanya va arribar per primer cop, ara fa un any, de la mà de La Creu Blanca, la única òptica de tot l’estat que elaborava i distribuïa el producte.

Atenció al detall de les varetes amb el teu nom serigrafiat

L’Iker i l’Agnès vam anar la setmana passada a Reus per a provar l’experiència en els nostres rostres i vam quedar sorpresos de tot el que s’ha de tenir en compte per a fer unes ulleres a mida. Es tracta d’un procés de decisió on es tenen en compte les mides del teu rostre, els teus gustos i el consell expert dels òptics de La Creu Blanca. Cal decidir des de la forma de la muntura i les mides de totes les peces:


• la mida total de la muntura (1)
• la mida parcial de cada part de la muntura (2)
• la mida i la posició del pont (3)
• la longitud de la vareta (4)
• la curvatura de la muntura (5)

 

Un cop determinada la forma més adequada de les ulleres, i encaixades totes les mides al rostre de la persona, es passa a escollir els colors de cadascuna de les parts, els materials, els gruixos, els acabats. Metall o pasta, brillant o mate.

Agnès i Iker en la presa de mides

 

 

Es triga un mes a tenir la ullera completa ja que la fabricació es fa a mà, així que d’aquí unes setmanes us ensenyarem el resultat de unes ulleres úniques per a l’Iker i unes per a l’Agnès. Però això no és tot, perquè La Creu Blanca vol oferir l’oportunitat de tenir unes ulleres a mida a un dels membres de la comunitat #gafapastas, pel que en breu obrirem un concurs al nostre Facebook per a que hi pugueu participar. Estigueu atents!

SI te ha gustado, compártelo y ayúdanos a que lo vea todo el mundo.

Tagged: ,


About

Administrador del sitio www.gafapastas.com


'Ulleres personalitzables a mida' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

2010 Gafapastas. Web graduada por Agencia Moderna.